WoodSpell

Publicat per WoodSpell

WoodSpell és un grup musical en format netament acústic, amb guitarra, contrabaix, mandolina i violí. Ens inspiren músiques d'arrel com el bluegrass o el celta, i ajuntem en el nostre repertori tant cançons pròpies com tradicionals, on té la mateixa importància la part vocal que la instrumental. Els components del grup provenim de diferents estils musicals com poden ser el folk, el rock, el jazz o el la música clàssica. Com ens definiries tu? Nosaltres ho tenim clar. Senzillament, som WoodSpell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: